Місцева громада церкви християн віри євангельської “Воскресіння” передала автомобіль невідкладної медичної допомоги для дитячої лікарні Броварів
     Автомобіль було придбано християнською громадою для мешканців міста. З покупкою авто допомогли друзі зі Сполучених Штатів Америки, а саме з міста Такома, штат Вашингтон.
     Нещодавно ця християнська громада вже передала лікарні 16 багатофункціональних медичних ліжок з електроприводом та механічні ліжка. 14 матраців, засоби гігієни, продуктові набори, генератор для першочергових потреб. Також надали спеціальне харчування для хворих в реанімації, які не в змозі самостійно вживати їжу, а отримують її через зонд.

     “Передаємо цей автомобіль для дитячої лікарні, щоб він служив мешканцям нашої громади в цей нелегкий час. Хай Господь допоможе всім нам у молитві звернутися до Бога та просити миру. Хай Всевишній пошле нам цей довгоочікуваний мир та благословить кожного”, – зазначив служитель церкви “Воскресіння” Богдан Відоменко.
     Днями місцева громада християн віри євангельської “Воскресіння” доставила гуманітарну допомогу Броварській багатопрофільній клінічній лікарні

     Після звернення директора ББКЛ Валентина Багнюка з нагальною потребою у багатофункціональних ліжках та засобах гігієни, церквою було прийнято рішення допомогти.

    Лікарні передали 16 багатофункціональних медичних ліжок з електроприводом та механічні ліжка, матраци, засоби гігієни, продуктові набори та генератор для першочергових потреб. Також спеціальне харчування для хворих в реанімації, які не в змозі самостійно вживати їжу, а отримують її через зонд.

     Для дитячої лікарні вже придбано автомобіль швидкої допомоги, так як Валентин Багнюк зазначав, що автопарк застарів, а багатьом автівкам за 30 років.

     Придбали “швидку” завдяки друзям з Америки – Slavic Christian Center з міста Такома та благодійної місії “Stephanus” з німецького Шпаєра. Зараз автівка проходить технічне обслуговування і після буде передана для функціонування дитячій лікарні.

     "Але і це ще не все, – зазначає Богдан Відоменко, служитель церкви "Воскресіння". – Зараз до нас прибуло медичне обладнання з Німеччини. Це два апарати УЗД, кардіографи, ендоскопи, тощо. Також найближчим часом в лікарню буде передано меблі та медичні кушетки.

     “Ставимо собі за мету якомога більше послужити жителям нашої громади, чим можемо, щоби в цьому прославилося Ім’я Господнє. Будемо робити добро наскільки в нас вистачить сил”, – підсумував пан Богдан.

     Директор КНП “ББКЛ” Валентин Багнюк подякував громаді церкви “Воскресіння” за надану допомогу.